Staňte sa členom narks

Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska

Online diskusie – naživo

Online webinár “Quo vadis REALITY 2023”
17. január 2023, od 15,30 hod.
WEBEX Meeting + živý prenos na Facebooku

Pripojenie cez Facebook  >>>> 

Vážený realitný kolega,

pripravili sme pre Vás online webinár s úspešnými slovenskými realitnými maklérmi NARKS, ktorí Vám v diskusii prezradia:
– ako sa vysporiadali so zmenou trhu a novou situáciou
– konkrétne rady ako navýšiť svoj príjem v roku 2023
– ako byť aktívny na sociálnych sieťach
– marketingové tipy a triky, ako pre second hand nehnuteľnosti, tak aj novostavby
– aké používajú argumenty pri náberoch a aké pri obhliadkach
– exkluzívny predaj vs. neexkluzívny
– ako vidia vývoj realitného trhu v 2023
Na záver aj prekvapenie, battle argumentov medzi maklérmi.
Najlepšie argumenty zvíťazia!
Sledujte nás bezplatne ONLINE.Priamy prenos: budúci utorok 17. januára 2023 o 15,30 hod.

Diskusia bude dostupná online cez platformu Webex Meeting.
Prenos podujatia bude prebiehať aj na Facebook NARKS.
Tešíme sa na vašu spoločnosť.
S pozdravom

NARKS

Moderuje
Mário Glos
člen predsedníctva NARKSOd 2004 stojí na čele realitnej skupiny MGM, je medzinárodne certifikovaný realitný maklér, člen NAR, profesionálny speaker HARD SKILLS a SOFT SKILLS zameraných na obchodné zručnosti s dôrazom na realitný biznis a realitný marketing. Je interným školiteľom NARKS. Autor knihy REALITNÁ PRÍRUČKA  a vzdelávacieho projektu „RealitnýVodičák.sk“, aktívny publicista a bloger.

Lucia Talianová
viceprezidentka NARKSje 2. viceprezidentka NARKS a spoluzakladateľka realitnej kancelárie Impulz Real, s.r.o. v Košiciach. Má 15-ročné skúsenosti v aktívnom realitnom biznise a stovky zrealizovaných obchodných prípadov.
Róberta Mecková
Tobi real, člen NARKSje majiteľkou realitnej kancelárie Tobi Real s.r.o. v Košiciach, ktorú buduje už takmer 15 rokov. Tobi real dnes predáva najviac developerských projektov v Košiciach, pracuje na silnom a zároveň osobnom marketingu, venuje sa vzdelávaniu maklérov a skvalitňovaniu služieb a kultúry realitného trhu ako takého.
Tomáš Púček
člen predsedníctva NARKSpôsobí v realitách od roku 2007. Vedie realitnú kanceláriu Residence, ktorá prevažne pôsobí na Liptove a okolí. Primárne sa venuje developerským projektom, výrazne však zastrešuje aj secondhandový trh. Od marca 2019 je členom predsedníctva NARKS, kde sa prevažne venuje marketingovej a edukačnej činnosti. Kladie dôraz na skvalitnenie a profesionalizáciu realitných služieb.
Patrik Brnák
člen NARKS, BM Realitysa pohybuje vo svete realít vyše 15 rokov, pôsobí v rodinnej realitnej kancelárii BM REALITY v Leviciach. Zameriava sa na lokálny trh, na ktorom sa podieľa takmer na všetkých nových projektoch, ale venuje sa aj secondhanovým predajom. Svoju pôsobnosť pred niekoľkými rokmi rozšíril aj v zahraničí, venoval sa predajom investičných nehnuteľností v Maďarsku, v Turecku a momentálne v Španielsku.
Miesto: Online živý prenos zo Slovak Business Agency,
NPC, Twin City, Karadžičova 2, Bratislava

 

Partneri NARKS